Hale Naveli

Construirea halelor autoportante se realizeaza fara piloni de sustinere, conform unei tehnologii noi, din arce de otel profilat acoperit cu zinc, vopsea sau polimeri. Montarea halelor metalice prefabricate este neasteptat de rapida si la preturi foarte convenabile.

Lipsa pilonilor de sustinere va ofera mult mai mult spatiu util in interiorul halei semirotunde. Asamblarea arcelor se realizeaza cu ajutorul unei masini speciale, aceasta conservand practic arcele intre ele, astfel nu veti avea niciodata probleme de scurgere a apei in interiorul halei semirotunde.

Halele semirotunde pe care vi le propunem pot fi construite pe fundatie (30/40 cm) de la nivelul solului sau de pe fundatie ridicata la inaltimea solicitata de client.


test

test


test

test


test

test


Calitatea halelor Naveli

- solutie economica, cel mai mic pret
- rezistenta ridicata la cutremure
- constructie rapida 1000mp in 10 zile

Articole recente
Utilizarea Halelor Semirotunde

Halele semirotunde realizate pana in prezent sunt utilizate pentru depozite de marfuri si produse, silozuri, fabrici, antrepozite vamale, constructii portuare, sedii companii, sali de sport, service auto, depozite cereale, depozite legume-fructe etc.

Garantia rezultatelor

In peste cei 8 ani de activitate compania Naveli Construct a realizat un numar de peste 50 de hale industriale. Recomandarile clientilor nostri sunt garantia unui produs de top.